EVENT

Minnesvärda och unika event

Ett exklusivt och oförglömligt event

Alla våra anläggningar ligger på absolut bästa läge i varje stad, centralt och alltid nära tåg, parkering och andra kommunikationer. Alla våra byggnader är unika - gamla industrilokaler eller toppmoderna designhus. Ett event hos oss kan vara en mindre mässa, produktlansering, kickoff eller det tillfälle som ni vill ska upplevas unikt och bli en minnesvärd aktivitet för era deltagare.

Våra councierer och eventkoordinatorer kommer att assistera er så att ert event blir en fantastisk upplevelse för era deltagare men samtidigt smidigt och effektiv för er att organisera och genomföra.

Här finns en glimt av vad våra anläggningar kan erbjuda men de måste ses på plats innan du bestämmer vilken av dem du vill att ditt företag ska sätta oförglömliga minnen hos dina kunder, personal eller vem du vill göra något alldeles särskilt för.

Helsingborg C


I Helsingborg har vi två anläggningar - Helsingborg C, direkt ovanför tågstationen, och Elverket, Helsingborgs första elverket från 1800-talet.

På Helsingborg C i stort atrium om 200 kvm och "klockrummet" med utsikt över hamnen och city med Rådhuset och Kärnan. Här finns flera kök- och serveringsytor och bekväma miljöer för era deltagare att vistas i. På Helsingborg C finns dessutom många mötesrum i varierande storlekar.

Elverket, Helsingborg


På Elverket finns gamla elhallen med över 100 år gammal kran som användes när Helsingborgs första el producerades här. Här är flera våningar högt med broar och balkonger. Här finns också en stor föreläsningssal på över 100 kvm.

På Elverket finns också en takterrass på över 100 kvm på en fin innergård med lugn och behaglig känsla trots det är i absoluta centrum av Helsingborg.

Malmö C


I Malmö finns också två anläggningar - Malmö C, på tågstationen i gamla Kungalängan, och The Corner i Hyllie - Hyllies nyaste och snyggaste hörna, mindre än 5 min från Hyllie station, Emporia och Malmö Arena.

I Kungalängan på Malmö C finns stora loungen med högt i tak, entresol som fungerar som balkong och stora glaspartier mot både tåg och kanal. Här finns också en stor privat uteplats precis vid kanalen.

The Corner, Hyllie


På The Corner är ni i Hyllies snyggaste och modernaste hus. Här är 5 meter takhöjd och sköna hörnor för ert event. The Corner har flera kök och ytor för er, i två plan, med stora konferensrum och även här en takterrass med utsikt över både Danmark, Öresundsbro och Malmö.

The Corner ska ni välja om ni vill ha närhet till allt, även Kastrups flygplats som är mindre än 15 minuter härifrån och absolut toppklass och känsla av internationellt lyxhotell.

Raffinaderiet, Lund C


I Lund finns vi i gamla Raffinaderiet, bredvid Lund C och några 100 meter från centrum.

Raffinaderiet är inte bara en gammal industribyggnad utan ett helt kvarter. Varsamt renoverat till modernt event- och konferens- anläggning men med den gamla känslan från sockerbrukets tid varsamt bevarad. Här finns ytan för ditt event både inom- och utomhus. Här finns nämligen en stor, härlig innergård med växthus och sociala ytor för 100-tals personer.

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.