KONTORSHOTELL

Inspirerande, tillgängligt och med full service

Skillnaden mellan kontorshotell och lyxhotell har aldrig varit mindre.

Självklart erbjuder vi bemannad reception, blixtsnabbt wifi, möjlighet att hyra precis det du behöver med kort bindningstid, och allt annat som man kan förvänta sig från ett riktigt bra kontorshotell. Men vi är mycket mer än så. Om kontorshotell handlar mycket om platsen, så menar vi att coworking handlar om människorna och det de gör tillsammans under ett tak.  


Här är du både kreativ och produktiv. Och inte minst social, när du känner för det, gemenskapen är en viktig del. Dessutom ser vi till att du alltid känner dig trygg, vi ser till att både vår fysiska och digitala miljö är i säkra händer.   

Våra coworkers älskar våra lyxiga, rymliga och nyrenoverade miljöer. Oavsett om det gäller kontor, öppna arbetsplatser, mötesrum eller våra lounger så är de helt unika i stil och känsla. Årets varma dagar erbjuder vi dessutom plats för arbete och nöje på våra stora takterrasser på Elverket vid Sundstorget och The Corner i Hyllie, uteplatsen på Malmö C eller den fina innergården på Raffinderiet i Lund.

När du vill ha hjälp så är vi alltid redo att stå till tjänst. Vi fixar posten och tvätten, ordnar utskrifter, hjälper till med bokningar och allt annat som kan göra din dag på jobbet lite smidigare. Med ett leende dessutom. 

Varje morgon kan du starta med vår rikliga frukostbuffé, dessutom med bubbel på fredagar.

Gillar du att träna har vi dessutom ett eget gym, endast för våra coworkers, i direkt anslutning till Genetor Elverket. 

Hos oss finns alltid nymalet kaffe, så välkommen in på en kopp och en rundtur på våra kontorshotell i Helsingborg, Lund, Malmö och Hyllie.

Klippkort


Med klippkort får du tillgång till hela Genetor Coworking oavsett vilket av våra hus du vill sitta i just för dagen. Varje gång du är här använder du ett "klipp". Då har du access i 24 timmar till alla våra kontorshotell.

Ett besök kostar 395 kr. Vi har klippkort för 10, 25 eller 50 gånger.

Klippkort 10 gånger: - 10% rabatt - 3 475 kr (348 kr/gång)
Klippkort 25 gånger: - 25% rabatt - 7 375 kr (295 kr/gång)
Klippkort 50 gånger: - 50% rabatt - 9 875 kr (198 kr/gång)

Månadskort


Vill du ha tillgång till hela Genetor, för dig och dina besökare, inte vill ha en förutbestämd sittplats och komma hit hur ofta du vill för fast pris?

Då ska du ha månadskort på dropdown plats.


Pris: 3 375 kr/person/månad

 

 

Reserverat skrivbord


Här får du ett eget skrivbord i öppen miljö tillsammans med andra härliga coworkers. En gemenskap som ofta saknas när du jobbar hemma eller ute på fältet. Du får ett eget höj- och sänkbart skrivbord och en skön arbetsstol, som bara är din egen. Du har också tillgång till öppen plats och konferensrum på alla våra anläggningar.


Pris: 4 475 kr/person/månad
 

Eget rum


Oavsett vilket hus du väljer att sitta i erbjuder vi privata kontor med plats från en person. Rummen är inredda med stilrena arbetsplatser, höj och sänkbara bord, bekväma stolar och effektiv förvaring. Du har tillgång till hela Genetor samt alla konferensrum för dig och dina besökare.


1 rum och 1 person:  8 725 kr/månad
1 rum och 2 personer:  13 425 kr/månad
1 rum och 3 personer:  18 225 kr/månad
1 rum och 4 personer:  23 225 kr/månad

Större företag


Vi har plats för er, också.

Vi har större ytor på alla våra anläggningar, våra största kontorsrum har plats för över 30 personer. Är ni ännu fler går det bra att kombinera flera rum i anslutning till varandra.

Samtliga era medarbetare får dessutom tillgång till alla Genetors tjänster, mötesrum och kan fri access till alla våra anläggningar.

Kontorshotell i Helsingborg, Lund, Malmö & Hyllie


Våra kontorshotell finns i Malmö, Hyllie, Lund och Helsingborg. På alla våra kontorshotell finns det också konferensrum och mötesrum i olika storlekar.

Här finns lämpliga kontor för alla, välkomna att kontakta oss vid intresse. 
 

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.